Samen sterk.

Word ook sponsor van Diversity Works!
Als sponsor van Diversity Works draag je bij aan een belangrijk thema voor de sector. Samen brengen wij diversiteit en inclusie op een praktische manier onder de aandacht. We geven het de boost die het verdient!

Als sponsor steun je projecten die organisaties binnen onze bedrijfstak helpen om in actie te komen.
Word sponsor van
Diversity Works

Onze focus voor 2023

In 2023 zet Diversity Works de volgende stap. Daar hebben we jouw hulp hard bij nodig!
Onze focus ligt bij het opstarten van drie nieuwe initiatieven:

D&I Scan

Om de mate van inclusiviteit gemakkelijk meetbaar te maken werkt Diveristy Works aan de ontwikkeling van een D&I specifieke survey. Stagiaires geven aan de hand van dit instrument hun indruk over D&I binnen jullie organisatie. Hoe wordt de bedrijfscultuur ervaren? Wat kan er beter en waarom?

Best Practises Platform

Diversity Works bouwt een informatie platform waar best practises in de vorm van methodieken, tools, formats en advies verzameld en gedeeld worden. Geschikt voor organisaties die hun D&I-reis net begonnen zijn of doorlopende initiatieven willen versnellen en bevorderen.

Partner Ecosysteem

Een D&I beleid opzetten of aanscherpen is niet altijd eenvoudig. Sommige uitdagingen vragen om de expertise van externe adviseurs. Diversity Works richt zich daarom op het aantrekken en behouden van zorgvuldig geselecteerde partners. Professionals met een passie voor diversiteit, inclusie en business.
Word sponsor van
Diversity Works

Wie gingen je voor?

Sunrock

Sunrock ondersteunt Diversity Works omdat het ziet dat (gender) diversiteit vernieuwende inzichten en dus ook oplossingen kan bieden bij uitdagingen waar het bedrijf dagelijks mee geconfronteerd wordt. Verandering is essentieel om verduurzaming te realiseren binnen de wat conventionele wereld van Supply Chain & Logistiek. Er is energie en beweging nodig om diversiteit te verwezenlijken binnen deze branche.
Lees meer...

SCM Executives

SCM Executives richt zich op het vinden van de juiste kandidaat voor senior directie- en board functies binnen Supply Chain, Logistiek en Productie. Wij steunen de projecten van Diversity Works en staan voor meer diversiteit aan de top binnen Supply Chain en Logistiek. Momenteel is het percentage vrouwelijk leiders 15%. Hier moet verandering in komen. Met onze Executive Search services proberen wij diversiteit te stimuleren. Vanuit de markt zien wij een toenemende behoefte ontstaan. Een mooie beweging; het is van belang dat we samen doorpakken!
Lees meer...