Diversity Works ondersteunt het op de kaart zetten van (gender) diversiteit binnen de supply chain & logistiek.

Sunrock ondersteunt onze stichting omdat het ziet dat (gender) diversiteit vernieuwende inzichten en dus ook oplossingen kan bieden bij uitdagingen waar het bedrijf dagelijks mee geconfronteerd wordt. Eén van die uitdagingen is het realiseren van verduurzaming binnen de wat conventionele wereld van Supply Chain & Logistiek. Er is energie en beweging nodig om diversiteit te verwezenlijken binnen deze branche.

De overgang naar duurzame energie is in volle gang en dit heeft enorme impact op bedrijven en op onze hele samenleving. Sunrock heeft alle expertise in huis om jouw energie slim en duurzaam te maken. Voor een schonere wereld, maar ook voor jouw organisatie.
In een informele sfeer werken ambitieuze projectontwikkelaars, finance professionals, consultants, ICT’ers en technici samen aan duurzame energieprojecten voor onze klanten. Het is onze innovatieve en ondernemende aanpak die projecten tot een succes maakt.
Sunrock heeft al meer dan 1 miljoen vierkante meter dak verduurzaamd en is hard bezig alle grote daken van Nederland te voorzien van zonne-energie. Sunrock verzorgt bij zon-op-dak projecten de gehele ontwikkeling, financiering, realisatie en beheer. Daarnaast kunnen ze ook energie van eigen dak leveren met Sunrock Energy.

Sunrock weet exact wat erbij komt kijken en regelt het allemaal: financiering, subsidies, techniek, onderhoud, contracten, garanties, ICT, partnerships, vergunningen en maatschappelijke en ecologische inpassing. Ze doen dat volgens hun klanten snel, professioneel, transparant en betrouwbaar.