Onze sponsors

Samen maken we het verschil! Waar zouden we zijn zonder de hulp van onze sponsors?

Sunrock

Sunrock ondersteunt Diversity Works omdat het ziet dat (gender) diversiteit vernieuwende inzichten en dus ook oplossingen kan bieden bij uitdagingen waar het bedrijf dagelijks mee geconfronteerd wordt. Eén van die uitdagingen is het realiseren van verduurzaming binnen de wat conventionele wereld van Supply Chain & Logistiek. Er is energie en beweging nodig om diversiteit te verwezenlijken binnen deze branche.
Lees meer...

SCM Executives

SCM Executives richt zich op het vinden van de juiste kandidaat voor senior directie- en board functies binnen Supply Chain, Logistiek en Productie. Wij steunen de projecten van Diversity Works en staan voor meer diversiteit aan de top binnen Supply Chain en Logistiek. Momenteel is het percentage vrouwelijk leiders 15%. Hier moet verandering in komen. Met onze Executive Search services proberen wij diversiteit te stimuleren. Vanuit de markt zien wij een toenemende behoefte ontstaan. Een mooie beweging; het is van belang dat we samen doorpakken!
Lees meer...

Word jij sponsor?

Geloof jij in meer diversiteit binnen Supply Chain & Logistiek en wil jij graag jouw steentje bijdragen om dit te verwezenlijken? Diversity Works is op zoek naar meer sponsoren om onze programma's te ondersteunen. Wij hebben een mooi sponsorprogramma ontwikkeld voor 2022. Wil je hier meer over weten?
Lees meer..