SCM Executives steunt Diversity Works omdat we sterk geloven in een betere balans aan de top binnen Supply Chain en Logistiek. 

Met een fantastisch team van gedreven professionals ondersteunen we klanten op het gebied van executive search. Wij zijn gespecialiseerd in rollen op Board en Directie niveau binnen Supply Chain, Logistiek en Productie. Door het inzetten van ons Internationale netwerk zijn wij in staat de perfecte match te vinden.

In deze continu veranderende supply chain omgeving geloven wij dat mensen het verschil zullen blijven maken. Nu en in de toekomst. Of het nu gaat om de ultieme klantbeleving, operationele excellentie, veerkracht of wat uw organisatie ook uniek maakt. Dat kan een heel complex traject zijn waarbij wij een adviserende rol vervullen richting zowel klant als kandidaat. 

Wat opvalt is de toenemende behoefte aan diversiteit in management teams. Met grote regelmaat krijgen wij het verzoek om diversiteit terug te laten komen in onze shortlist presentatie, out of the box te denken en kandidaten te presenteren die niet aan het standaard beeld voldoen. Wij dagen de klant uit een dergelijk verzoek te onderbouwen. Gezamenlijk onderzoeken wij in hoeverre de organisatie voldoet aan de kenmerken van een inclusieve bedrijfscultuur zodat meer diversiteit daadwerkelijk kans van slagen heeft.

SCM Executives steunt de projecten van Diversity Works en hoopt besluitvormers binnen de sector in beweging te krijgen. Samen maken we het verschil!!!