Role model

Programma waarbij verschillende achtergronden samenkomen
Een diversiteit aan professionals Supply Chain en Logistiek worden aan elkaar gekoppeld. Binnen dit programma streven wij naar een buddy systeem waarin complementaire achtergronden elkaar ontmoeten en inspireren. De diversiteit wordt in de breedste zin benut, waarbij de verbinding gelegd wordt tussen verschillende profielen. Denk hierbij aan gender, nationaliteit, religie, etniciteit, discipline, industrie, leeftijd, cultuur, niveau etc. Door elkaar uit te dagen op verschillende thema's die voor beide partijen op een andere manier relevant zijn en zo tot nieuwe inzichten te komen. Een buddy systeem is een effectief middel om professionals in verschillende carrière fases een stap verder te helpen. Een rolmodel kan je helpen je netwerk uit te breiden, je carrièrekansen te vergroten en steviger in je schoenen te staan.

Hoe werkt het?

Diversity Works biedt een interactief platform, waar een divers pallet aan professionals elkaar kunnen opzoeken en van elkaar kunnen leren. Daar waar het in het dagelijks leven soms lastig is om in contact te komen met iemand die heeft wat jij niet hebt, of vice versa, streven wij naar inclusiviteit door mensen op een toegankelijke manier aan elkaar te koppelen.

Hoe werkt het buddy systeem? Op de website zie je wie er beschikbaar zijn als rolmodel. Op basis van de beschikbare profielen, kun je een voorkeur aangeven die aansluit bij het thema waarop je wilt ontwikkelen. Vind je geen aansluiting, gaan wij voor jou op zoek naar een geschikte kandidaat. We koppelen jullie aan elkaar en vervolgens kunnen jullie samen bepalen hoe het traject eruit gaat zien.
Ben je benieuwd naar jouw buddy en hoe je elkaar als mens en professional verder kunt helpen, meld je dan aan via de website. Wij brengen jullie met elkaar in contact en geven opties mee over hoe je de inhoud van het ontwikkeltraject samen kunt inrichten.

Ontmoet de rolmodellen

Een aantal rotsen in het vak hebben zich reeds aangemeld als rolmodel. Ieder van hen heeft unieke eigenschappen en ervaring. Het is belangrijk om een coach te kiezen die goed aansluit bij jou als persoon en jouw wensen. Vandaar dat wij hen hebben gevraagd zich kort te introduceren en toe te lichten hoe zij het coaching traject zien. Heb jij een voorkeur en kom je graag in contact met een van onze kandidaten, meld je dan aan!

Patrick Gunther

Senior Director EMEA Supply Chain
Meer informatie...

Margo Zuurveld – van Oosterom

Director Planning en Replenishment
Meer informatie...

Naomi Landman

Global Head of Sales Engagement
Meer informatie...

ROLMODEL

We zijn altijd op zoek naar rolmodellen. Er hebben zich al een aantal aangemeld.

Iedere kandidaat heeft unieke eigenschappen en ervaring, jij ook! Lijkt het je leuk om komend jaar een collega onder je hoede te nemen? Haal je plezier uit coachen en begeleiden en wil je iemand anders helpen groeien? Vraag meer informatie of meld je meteen aan!
MELD JE AAN

COACHEE

Ben jij werkzaam binnen Logistiek of Supply Chain management en heb je enkele jaren werkervaring? Voel je: ik heb ambitie en dit is mijn sector, maar loop je ook wel tegen uitdagingen aan en weet je niet zo goed met wie je die moet bespreken? Lijkt het je fijn als er af en toe iemand die iets verder van je af staat met je kan sparren? Iemand die je helpt om je verder te ontwikkelen in deze branche?
MELD JE AAN