Diversiteit werkt.

Maar alleen bij organisaties die verschillen tussen professionals omarmen
Diverse en inclusieve organisaties zijn flexibeler en presteren beter. Bovendien werken mensen graag voor bedrijven waar diversiteit hoog op de agenda staat. Maar diversiteit is ook een ongrijpbaar thema. Abstract en soms beladen. En daarom een uitdaging om in de praktijk te brengen binnen de Supply Chain & Logistiek.

Dat is waar wij het verschil willen maken. Met Diversity Works maken we de vertaalslag naar de business. Met concrete handvatten helpen we leiders uit de sector om antwoord te geven op de vraag: ‘Wat kan ik doen om een diverse en inclusieve cultuur onderdeel te maken van mijn dagelijkse bedrijfsvoering?’

Onze aanpak

Dat doen we door vakgenoten bij elkaar te brengen. We delen best practices, sparren over uitdagingen en maken complexe onderwerpen bespreekbaar. Daarnaast richten we ons op het begeleiden en opleiden van jong divers talent.

Het is tijd om onze sector in beweging brengen. Geen eindeloze theorie, maar concrete actie. Door onze krachten te bundelen kunnen we de industrie van binnenuit veranderen. Zodat diversiteit en inclusie straks geen onderwerp meer is, maar een vanzelfsprekend onderdeel van onze dagelijkse business.

Kom ook in beweging!

Onze ambitie is dat Diversity Works zo relevant is dat het door de branche wordt omarmd en gedragen. Initiatieven komen van binnenuit en worden door werkgevers (financieel) gesteund. Continuïteit van initiatieven en programma’s zijn daarmee gegarandeerd.
Kom ook in beweging