Meet & Greet

Netwerk mogelijkheden voor vakgenoten in de wereld van Supply Chain & Logistiek
In het Meet & Greet-programma staat netwerken, leren en inspireren centraal. Voor iedere bijeenkomst nodigen we een gastspreker uit die vanuit passie voor het onderwerp een verhaal deelt en aanzet tot verandering. Dit kunnen professionals zijn uit de wereld van Supply Chain en Logistiek, maar ook sprekers met een andere achtergrond. Afhankelijk van actuele thema's, en op verzoek van onze volgers, bieden wij een divers palet van onderwerpen aan. 

Wat organiseren we?

• Online Webinars in de vorm van masterclasses, trainingen, interviews etc.
• Een fantastisch jaarlijks netwerkevent op locatie

Je wordt geprikkeld door spraakmakende experts, vakgenoten, futuristen, coaches, directeuren en rolmodellen die je kennis vergroten en je horizon verbreden. Met als voornaamste doel om diversiteit en een inclusieve bedrijfscultuur onderdeel te maken van jouw dagelijkse bedrijfsvoering. Houd dus de agenda in de gaten!

Agenda

EVENT

Logistiek, Supply Chain & Productie
Daar wil je werken!

In 2023 bestaat 48% van de totale beroepsbevolking uit Gen Z's en millennials.

Toch worstelt onze sector nog met het binden, boeien en behouden van aanstormend talent. Daarbij hechten steeds meer bedrijven waarde aan de mate van diversiteit bij instroom. Het is tijd voor actie! Op 11 april organiseert Diversity Works een interactief event in Stadion Galgenwaard waarbij studenten, starters, HR en business samen komen om elkaar te leren kennen en het hemd van het lijf te vragen.

Host:
Yinske Silva

Datum:
11-04-2023
MEER INFORMATIE

Aftermovie evenement

Hieronder vindt u de aftermovie van onze laatste event. Een exclusief diner,  georganiseerd in het Galgenwaard Stadion van FC Utrecht met als thema: " Diversiteit & Inclusie als groeiversneller voor Supply Chain en Logistiek".