Margo Zuurveld – van Oosterom

57 jaar
Opleiding: Technische bedrijfskunde / Master Transport & Logistics

Ervaring: Meer dan 30 jaar ervaring met Supply Chain in de volle breedte (inkoop/sourcing, forecasting, planning, warehousing, transport). Zowel in managementrollen als in stafposities. Specialisatie betreft de Supply Chain van consumentenproducten, zowel in productiebedrijven als bij retailers en groothandelsbedrijven en zowel food als non-food.

Waarom Margo een rolmodel wil zijn

"Jonge vrouwen of mannen laten groeien in hun Supply Chain rol en hier een bijdrage aan kunnen leveren op basis van mijn ervaring.

Ik heb een aantal keren kandidaten gecoacht in het doorgroeien naar een andere rol binnen hetzelfde bedrijf of naar een nieuwe werkomgeving door ze zichzelf te laten realiseren wat ze in hun mars hebben en wat ze kunnen bereiken. Daarna heb ik ze ook in de nieuwe rol nog een tijdje begeleid. In deze manier van samen optrekken in de ontwikkeling van een coachee past ook aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling en samenwerking in een diverse omgeving.

Wat ik vooral breng in een coaching traject? Luisteren, meedenken, richting geven, maar zeker ook challengen! Van mijn buddy verwacht ik dat deze dan ook open staat voor dit laatste aspect, want juist door zaken anders aan te pakken openen zich nieuwe mogelijkheden.

Ik sta open voor een eenmalig gesprek of een coaching traject van een wat langere periode, afhankelijk van de behoefte. Een langdurig traject heeft wel mijn voorkeur omdat je dan daadwerkelijk een band kunt opbouwen en hierbij ook na verloop van tijd kunt terugkijken op wat er is bereikt.''