Logistiek, Supply Chain & Productie
Daar wil je werken!

Een event waar studenten en business samenkomen

In 2023 bestaat 48% van de totale beroepsbevolking uit Gen Z's en millennials.

Toch worstelt onze sector nog met het binden, boeien en behouden van aanstormend talent. Daarbij hechten steeds meer bedrijven waarde aan de mate van diversiteit bij instroom. Het is tijd voor actie! Op 11 april van 17:00 - 22:00 organiseert Diversity Works een interactief event in Stadion Galgenwaard waarbij studenten, starters, HR en business samen komen om elkaar te leren kennen en het hemd van het lijf te vragen.

Locatie: Stadion Galgenwaard
Datum: 11 april 2023
Tijd: 17:00 - 22:00
Prijs: € 150,-

Dit evenement is in het Nederlands.

Wil je je aanmelden en pas achteraf de factuur ontvangen?

Stuur dan een e-mail naar info@diversityworks.eu met de onderstaande factuurgegevens.

Factuurgegevens:

Jouw naam
Naam van bedrijf
Adres van bedrijf

Sorry. Dit formulier accepteert geen nieuwe inzendingen meer.

Hoe ziet het programma eruit?

Werven zonder vooroordelen - Waarom is dit belangrijk en hoe bereik je dit?
Charlotte Melkert CEO van Equalture - voor pioniers die niet langer bereid zijn de vooroordelen van cv's te accepteren - legt uit hoe kandidaten beoordeeld kunnen worden op voorspellers voor succes. Hun potentieel in plaats van hun ervaring.
Speeddaten - Ontmoet het talent van morgen!
De nieuwe generatie wil werken voor een bedrijf met een missie waar ze achter staan. Waar ze iets bij kunnen dragen aan een betere wereld. Kom erachter wat dit betekent voor jouw organisatie. Tijdens het speeddaten ga je in gesprek met studenten en starters. Leer first-hand wat het talent van morgen zoekt in een bedrijf om voor te werken.  
Pauze -> Diner
Pauze met avondeten en drankjes
Impact van imago - Bekijk jouw organisatie door de bril van de nieuwe generatie.
Leer wat je allemaal met branding en storytelling kunt bereiken. Zowel binnen je organisatie als via social media. Om jonge professionals te binden, boeien en te behouden. 
Professionals geven advies
● Bob de Nijs (Directeur Operations, Homefashion Group)
● Pauline Vink (VP Global Supply Chain, Corbion)
● Josine Neumann (Managing Director Retail Europe, Fluiconnecto)
● Henk Venema (CEO Benelux, DHL Global Forwarding)
● Daniel Uijtdewilligen (Director International Transport, Jan de Rijk Logistics)
● Liane Philipsen (European Director Warehousing, Mainfreight Europe)

Wanneer?

11 april 2023
17:00 - 22:00

Waar?

Galgenwaard Stadion Utrecht Herculesplein 241
3584 AA
Utrecht

Kosten?

€150,- per persoon (excl. btw) inclusief eten & drinken.

AANMELDEN VOOR HET EVENT

Onze sponsors

Sunrock

Sunrock ondersteunt Diversity Works omdat het ziet dat (gender) diversiteit vernieuwende inzichten en dus ook oplossingen kan bieden bij uitdagingen waar het bedrijf dagelijks mee geconfronteerd wordt. Verandering is essentieel om verduurzaming te realiseren binnen de wat conventionele wereld van Supply Chain & Logistiek. Er is energie en beweging nodig om diversiteit te verwezenlijken binnen deze branche.

SCM Executives

SCM Executives richt zich op het vinden van de juiste kandidaat voor senior directie- en board functies binnen Supply Chain, Logistiek en Productie. Wij steunen de projecten van Diversity Works en staan voor meer diversiteit aan de top binnen Supply Chain en Logistiek. Momenteel is het percentage vrouwelijk leiders 15%. Hier moet verandering in komen. Met onze Executive Search services proberen wij diversiteit te stimuleren. Vanuit de markt zien wij een toenemende behoefte ontstaan. Een mooie beweging; het is van belang dat we samen doorpakken!

Supply Chain Media

Supply Chain Magazine is de Nederlandse managementpublicatie van Supply Chain Media gericht op het bieden van nieuws, inzichten en analyses met betrekking tot supply chain management. Het behandelt onderwerpen als logistiek, inkoop, voorraadbeheer, transport en duurzaamheid. Het magazine richt zich op professionals die werkzaam zijn op het gebied van supply chain management, waaronder supply chain directeuren, managers en analisten.
Ook sponsor worden van Diversity works?
WORD SPONSOR

Over Diversity Works

Met Diversity Works maken we de vertaalslag naar het bedrijfsleven. Met concrete tools helpen we leiders uit de sector bij het beantwoorden van de vraag: ‘Wat kan ik doen om een diverse en inclusieve cultuur onderdeel te maken van mijn dagelijkse business?”
AANMELDEN VOOR HET EVENT
locationcalendar-full